Welkom bij de passanten-informatiepagina van Jachthaven Katwijk

Reserveren is niet mogelijk.

Voor passanten zijn er 130 ligplaatsen

U dient zich eerst te melden bij het haven kantoor.

Jachthaven Katwijk bestaat uit een havengedeelte met boxen, met een lengte van: 5.00 meter tot 14.00 meter, met een zijsteiger over de gehele lengte van de box..
Op de steigers zijn elektrapunten beschikbaar, die geactiveerd kunnen worden met een Seijsener betaalkaart en staat er een watertappunt met een 50 meter lange waterslang.

Tevens beschikken wij over de grasstrook aan de overkant (noordkant) van de Oude Rijn, met ligplaatsen voor onbeperkte bootlengtes.
Er zijn aan de grasstrook 18 stroompunten beschikbaar vanaf de sanitair Ark tot voorbij het havenkantoor. Over de gehele lengte van de grasstrook staan 5 watertappunten.

Voor het openen van de toegangshekken, opladen van elektriciteit en warm water in de douches heeft u een Jachthaven betaalkaart nodig.

De kaart activeren kan bij de receptie of buiten openingstijden kunt u een kaart kopen bij het restaurant "het roer om"en activeren bij het oplaadpunt aan de buitenmuur bij ons kantoor.

Op het moment dat u zich meldt bij het havenkantoor gaan wij samen met u kijken welke box of ligplaats aan de graskant, voor de door u gewenste periode beschikbaar is.
In de maande april mei,september is reserveren alleen mogelijk voor groepen van 10 schepen of meer. 

Loopplank advies voor de groenstrook van de haven

Voor ligplaatsen aan de noordkant van de Rijn (groenstrook) adviseren wij dringend een loopplank te gebruiken omdat de walkant erg schuin afloopt.

BBQ
Aan de grasstrook is het toegestaan te BBQ'en.

Huren van een ligplaats in onze haven

Tijdens afwezigheid van onze vaste huurders verhuren wij de vrijgekomen boxen aan u.

Bij het toewijzen van deze box gaan wij uit van de afwezigheids-data, die door de vaste huurders bij vertrek zijn opgegeven.

Indien de vaste huurder eerder dan zijn/haar opgegeven afwezigheids-datum terug is, heeft hij/zij recht op zijn vaste ligplaats, mits dit 24 uur van te voren aan ons gemeld is. In dat geval zullen wij u een andere box toewijzen.

De huur voor een box of ligplaats aan de grasstrook dient U vooraf te voldoen.

Dubbel afmeren
Bij extreme drukte is dubbel afmeren verplicht!

Bijboten
Bijboten dienen op zodanige wijze gestald te worden, dat anderen de gelegenheid hebben om langszij af te meren.

Verlengen/vertrekken
Wilt u uw verblijf verlengen? Geef dit dan vóór 10.00 uur door aan ons personeel bij de receptie van het havenkantoor. Besluit u te vertrekken dan dient u vóór 11.00 uur de box te verlaten.

Jachthavenkantoor

Ons havenkantoor is geopend van 15 april tot de herfstvakantie van dit jaar. Voor actuele openingstijden klikt u hier.

Bij aankomst verzoeken wij u vriendelijk zich eerst te melden bij ons havenkantoor zodat ons personeel, in overleg met u,een ligplaats  toewijzen kan. Het is niet toegestaan om zelf in de jachthaven of de groenstrook aan te meren.

Wanneer u na sluitingstijd aankomt, dan verzoeken wij u aan te leggen bij de meldsteiger zodat wij u de volgende ochtend een ligplaats kunnen toewijzen.

Wifi
U kunt via onze wifi kleine bestanden ophalen, bijvoorbeeld uw e-mail. Updaten van telefoon software is niet mogelijk.

 

Handige links

Dokters en dokterspost

VVV Katwijk 

Bruggen info Zuid-Holland

Veilig varen doe je samen

Windguru Katwijk

 

Bijgewerkt op:9-10-2019