• Jachthaven Katwijk foto

Passanten

Passanten zijn van harte welkom
Vaart u gerust naar het laatste stukje van de Oude Rijn in Katwijk en ervaar zelf de gastvrije sfeer in onze jachthaven en mooie omgeving. Geniet hierbij van onze uitstekende faciliteiten.

Openingstijden: openingstijden receptie 2023

Reserveren is NIET mogelijk en altijd eerst melden bij het havenkantoor
Een plaats reserveren in onze jachthaven is niet nodig. Met onze uitgebreide haven (met 130 ligplaatsen voor passanten), komt het zelden voor dat wij geen plek voor u hebben. Daarbij heten wij u graag persoonlijk welkom. Op het moment dat u zich meldt bij het havenkantoor gaan wij samen met u kijken welke box of ligplaats aan de graskant, voor de door u gewenste periode beschikbaar is.

Jachthaven Katwijk bestaat uit een havengedeelte met boxen, met een lengte van 5.00 tot 14.00 meter en hebben een zijsteiger over de gehele lengte van de box. Ook beschikt de haven over de grasstrook aan de overkant (noordkant) van de Oude Rijn, met ligplaatsen tot 17 meter bootlengte. Bekijk hier de plattegrond van de haven.

Op de steigers zijn elektrapunten beschikbaar, die geactiveerd kunnen worden met de Faciliteitenkaart. En staat er een watertappunt met een 50 meter lange waterslang. Aan de grasstrook zijn 36 stroompunten vanaf de sanitaire ark tot het havenkantoor. Over de gehele lengte van de grasstrook staan 5 watertappunten.
Zowel in de jachthaven als aan de groenkant is er sanitair gelegenheid. Op onze pagina Faciliteiten, leest u meer over al onze voorzieningen.
Tip: voor ligplaatsen aan de groenstrook adviseren wij ernstig een loopplank te gebruiken, omdat de walkant soms schuin afloopt.

Hond los op het strand: Honden op het strand info 2023 docx

Geen zin in koken?
U bent van harte welkom voor, lunch en diner bij het https://dezuid-wester.com/

Jachthaven Katwijk maakt gebruik van de Faciliteitenkaart. Deze heeft u nodig voor het openen van de toegangshekken, opladen van elektriciteit en warm water in de douches.  Lees hier meer over de Faciliteitenkaart.

Handhaving en huisregels: Belangrijk informatie over huren van een ligplaats in onze haven

Op de pagina belangrijke informatie vindt onder ander ook informatie over de bruggen nabij Katwijk, gedragsregels en linkjes naar handige informatie.

Winterperiode overwinter ligplaatsen:
Vraagt u per mail de havenmeester.

Deze bladzijde is bijgewerkt op: 1-1-2023