Jachthavenpaviljoen "Het Roer Om"

Het jachthavenpaviljoen is een schitterende eet- en drinkgelegenheid voor iedereen. Uitkijkend over de boten en het water kunt u genieten van een een lunch of een lekkere maaltijd, maar ook voor een vers kopje koffie of een borrel bent u  vanaf 1 mei van harte welkom van 12:00 's middags tot 22:00 's avonds. In mei, juni en september maandags gesloten. In juli en augustus kunt u 7 dagen per week aanschuiven.

 

 

      

Katwijks museum

Authentiek en verrassend!

Autentiek en verrassen

Het Katwijks Museum is gehuisvest in een voormalige, monumentale rederswoning vormt hierbij de blikvanger. Het museum combineert een bijzondere collectie schilderijen van buitenlandse en Nederlandse schilders die aangetrokken werden door de kunstenaarskolonie Katwijk, met een fraaie verzameling lokale en streekgebonden bezienswaardigheden.

http://www.katwijksmuseum.nl/

 

Een gemarkeerde route volgen of zelf heerlijk ronddwalen
Staatsbosbeheer heeft acht routes uitgezet in het Hollands Duin, het gebied van Wassenaar tot voorbij Noordwijk.

http://www.vvvkatwijk.nl/nl/wandelen

De prachtigste fietsroutes door de Bollenstreek

Langs de kust, door de polder, door de Bollenstreek vind je verrassende fietsroutes. Door middel van het fietsknooppuntennetwerk kun je zelf je route vinden. Op route.nl kun je verschillende fietsroutes downloaden, zoals prachtige routes door de duinen en routes dwars door de verschillende dorpen. Onderweg zijn er leuke afstapmomenten waar je even kunt bijkomen van de fietstocht.

http://www.vvvkatwijk.nl/nl/fietsen

 https://www.fietsknoop.nl/planner

Er is in Katwijk genoeg te beleven voor kids!

Wil jij met je kinderen een gezellig dagje naar Katwijk komen? In Katwijk en omgeving Katwijk is er genoeg te doen! Wat denk je van de Stroomtrein Katwijk-Leiden of Space-Expo? Op zoek naar sportieve activiteiten?

http://www.vvvkatwijk.nl/nl/met-kids

 

http://www.duinrell.nl/tikibad

 

http://www.space-expo.nl/