• Jachthaven Katwijk foto

Wachtlijst

Wachtlijst voor ligplaatsen

5-8-2022
Vanaf vandaag hebben wij, voor onbepaalde tijd,  een STOP op inschrijvingen voor op de wachtlijst voor de lengten van 4.50 tm 7.99 meter ingevoerd.

Wachtlijst boxen, hoe werkt dit?
De toewijzing van ligplaatsen geschiedt door het secretariaat op volgorde van aanmelding. Hierbij wordt rekening gehouden met onderstaande regels:

 • Bij gebrek aan voldoende ligplaatsen zal de voorkeur gegeven worden aan inwoners van de gemeente Katwijk.
 • U krijgt, als inwoner van Katwijk, voorrang op niet leden als u lid bent van:
  AWK (Algemene Watersportvereniging Katwijk)
  www.watersport-katwijk.nl/vereniging/lidmaatschap/
  Watersportvereniging Skuytevaert
  www.skuytevaert.nl
 • Niet-ingezetenen van Katwijk, ongeacht of zij wel of niet lid zijn van een der beide verenigingen, komen daarna aan de beurt.
 • Bij het toewijzen van ligplaatsen zal bovendien rekening worden gehouden met de grootte van het vaartuig in relatie tot de box afmetingen. In de regel mag de afwijking ten opzichte van de box maximaal 1.5 meter bedragen,  waarbij het vaartuig niet mag uitsteken.
 • Bent u nog geen lid van een van de watersportverenigingen, maar staat u wel al op onze wachtlijst, dan is de datum van inschrijving bij een van de hierboven genoemde watersportverenigingen bepalend voor de plaats op de wachtlijst en vervalt de eerdere datum van inschrijving op de wachtlijst.
 • Wanneer u onze toewijzing afwijst, dan vervalt uw huidige positie op de wachtlijst, gerelateerd aan de datum. De datum van uw afwijzing wordt de nieuwe datum, welke bepalend is voor uw positie op de wachtlijst.

Kosten:
Wij brengen €15,00 per jaar in rekening per plaats op onze wachtlijst.

Aanmelden voor op de wachtlijst:
Vul het wachtlijst aanmeldformulier zo volledig mogelijk in. Wij plaatsen u met de door u ingevulde gegevens op onze wachtlijst. Naar het wachtlijst Aanmeldformulier 

Uw positie op de wachtlijst: 
Wilt u zien op welke positie u staat?
Open het document: wachtlijst maart 2023

LET OP: In verband met de privacywet  “Autoriteit Persoonsgegevens” kunt u uw positie op de wachtlijst volgen aan de hand van uw relatienummer. Uw relatienummer staat op uw wachtlijst jaarrekening vermeld. Wij plaatsen iedere maand een update.

Meeste gestelde vragen: FAQ boxen


Box aantallen per meter:
Onze jachthaven heeft box maten vanaf de lengte van 5.00 meter tot 14.00 meter. Hieronder vindt u een overzicht.

510
6-722
7,25-820
8-936
9-1046
10-1153
11-1222
12-1351
13-1430
Totaal 290

 

De wachtlijst is bijgewerkt d.d. 15-3-2023