• Jachthaven Katwijk foto

Wachtlijst

Wachtlijst voor ligplaatsen

Wachtlijst boxen, hoe werkt dit?
De toewijzing van ligplaatsen geschiedt door het secretariaat op volgorde van aanmelding. Hierbij wordt rekening gehouden met onderstaande regels:

  • Bij gebrek aan voldoende ligplaatsen zal de voorkeur gegeven worden aan inwoners van de gemeente Katwijk.
  • Bent u lid van de AWK (Algemene Watersportvereniging Katwijk) of Watersportvereniging Skuytevaert krijgt u als inwoner van Katwijk voorrang op niet leden.
  • Niet-ingezetenen van Katwijk, ongeacht of zij wel of niet lid zijn van een der beide verenigingen, komen daarna aan de beurt.
  • Bij het toewijzen van ligplaatsen zal bovendien rekening worden gehouden met de grootte van het vaartuig in relatie tot de boxafmetingen. In de regel mag de afwijking ten opzichte van de box maximaal 1 meter bedragen,  waarbij het vaartuig niet mag uitsteken.
  • Bent u nog geen lid van een van de watersportverenigingen, maar staat u wel al op onze wachtlijst, dan is de datum van inschrijving bij een van de hierboven genoemde watersportverenigingen bepalend voor de plaats op de wachtlijst en vervalt de eerdere datum van inschrijving op de wachtlijst.
  • Wanneer u onze toewijzing afwijst, dan vervalt uw huidige positie op de wachtlijst, gerelateerd aan de datum. De datum van uw afwijzing wordt de nieuwe datum, welke bepalend is voor uw positie op de wachtlijst.

Kosten:
Wij brengen €10,00 per jaar in rekening per plaats op onze wachtlijst.

Aanmelden voor op de wachtlijst:
Per 1 mei 2020 zijn wij genoodzaakt een inschrijvingsstop in te voeren voor de scheepslengte van 4 t/m 8 meter.

Vul het wachtlijst aanmeldformulier zo volledig mogelijk in. Wij plaatsen u met de door u ingevulde gegevens op onze wachtlijst. » Naar het wachtlijst aanmeldformulier 

Uw positie op de wachtlijst: Wachtlijst overzicht juli 2020
Wilt u zien op welke positie u staat? LET OP: In verband met de privacywet  “Autoriteit Persoonsgegevens” kunt u uw positie op de wachtlijst volgen aan de hand van uw relatienummer. Uw relatienummer staat op uw wachtlijst jaarrekening vermeld. Wij plaatsen iedere maand een update.

Via de wachtlijst een andere plek in de haven?
Als vastligger kunt u ook een andere plek in de haven krijgen door u aan te melden op de wachtlijst. Onderling ruilen van box mag altijd: de kosten per box ruiling zijn € 50,00.

Box aantallen per meter:
Onze jachthaven heeft box maten vanaf de lengte van 5.00 meter tot 14.00 meter. Hieronder vindt u een overzicht.

 

510
6-722
7,25-820
8-936
9-1046
10-1153
11-1222
12-1351
13-1430
Totaal 290

 

De wachtlijst is bijgewerkt d.d.juli-2020