15 november 2018
Vacature assistent havenmeester

Vacature assistent Havenmeester M/V klik hier voor de werkzaamheden van de assistent havenmeester

Jachthaven Katwijk is, per 1 maart 2019, op zoek naar een assistent havenmeester M/V, die bij afwezigheid de havenmeester kan vervangen.

Het is een functie voor het gehele jaar, gemiddeld 20 uur per week. Van half april tot half oktober is dit circa 3.5 dag per week en van en van half oktober tot half april circa 1,5 dag per week.

Onze haven is sinds 1975 uitgegroeid tot een haven met ± 298 vaste-ligplaatsen en 150 passanten plaatsen. In het watersport seizoen zijn er circa 9000 bootovernachtingen van passanten.

Wat verwachten wij:

Wij vragen ten eerste affiniteit met de watersport en inzicht in organisatorische zaken. Je kunt goed met mensen omgaan. Je hebt gezag maar bent ook servicegevoelig. Je neemt initiatief om onze dienstverlening en efficiëntie te optimaliseren.
Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Kennis van de Duitse en Engelse taal strekt tot aanbeveling. Je bent handig met de PC. Word en Excel zijn programma’s waar je goed mee overweg kunt.. Tot slot is het voor ons belangrijk dat je flexibel bent in je werktijden.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • het innen van liggelden en het geven van informatie aan huurders en passanten.
  • je ziet toe op de naleving van de regels die voor de haven gelden;
  • je ziet toe op de veiligheid;
  • je draagt zorg voor het schoonhouden van de haven en het haventerrein;
  • het behandelen van verzoeken voor ligplaatsen;
  • vervangen van de havenmeester

Aanbod:

Wij bieden een contract voor een jaar. Na gebleken geschiktheid kan dit worden omgezet naar een vast contract voor onbepaalde tijd.

Arbeidsvoorwaarden:
Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris aan van maximaal € 2470,-bruto per maand bij een volledige werkweek.

Heb je interesse? Schrijf voor 1 januari 2019 een brief naar: Exploitatiemaatschappij Jachthaven Katwijk B.V., t.a.v. Evelyne Zwart, Postbus 9, 2220 AA Katwijk, of mail naar: havenmeester@jachthavenkatwijk.nl. Wil je meer informatie over de functie assistent havenmeester? Kijk op onze website of neem contact op met de directeur Evelyne Zwart, havenmeester@jachthavenkatwijk.nl.
De gesprekken vinden plaats van 7 t/m 11 januari 2019.

Eerdere berichten