• Jachthaven Katwijk foto

Maritieme Markt op zaterdag 18 september

12 september 2021

Maritieme Markt op zaterdag 18 september

De Rabo Maritieme Markt gaat door! Op zaterdag 18 september staat de kade langs het Prins Hendrikkanaal (Zwaaikom) tussen 10.00 en 17.00 uur weer helemaal in het teken van scheepvaart en alles wat daarbij hoor. 

Rond de 80 historische schepen lopen op donderdag en vrijdag het Prins Hendirkkanaal binnen. Daarnaast maken nog eens 35 oldtimervrachtwagens hun opwachting op de wal. Liefhebbers van de machinekamer kunnen genieten van de draaiende scheepsmotoren aan de kade. Verder worden er oude ambachten getoond en zijn er meer dan 100 kramen op de gezellige markt. Kortom, het wordt een nautisch feest.

I.v.m. de Corona blijven een aantal klassieke ingrediënten van de maritieme markt achterwegen. Zo is er geen live muziek en ook de kinderactiviteiten blijven achterwegen. De bezoekers zijn verplicht de anderhalve meter de handhaven. En mensen dienen zich aan de aangegeven looproutes te houden. Er wordt ook in de gaten gehouden of het niet té druk wordt.

Heeft u nog plannen om nog richting Jachthaven Katwijk te komen? Dan is een bezoek aan deze najaarsmarkt  een mooie toevoeging aan uw bezoek aan Katwijk.
Jachthaven Katwijk heet u graag van harte welkom.

Eerdere berichten