• Jachthaven Katwijk foto

Inschrijven wachtlijst

WACHTLIJSTFORMULIER JACHTHAVEN KATWIJK

HAVENREGLEMENT JACHTHAVEN KATWIJK

1 – DEFINITIES

Exploitant : Exploitatiemaatschappij Jachthaven Katwijk B.V.
Aspirant huurder : hij die, anders dan als passant, een huurovereenkomst met exploitant wenst aan te gaan.

2 – ASPIRANT HUURDER

 1.  Door middel van het inleveren van een door exploitant te verstrekken wachtlijstformulier kan de aspirant huurder de wens te kennen geven exploitant een huurovereenkomst aan te gaan.
 2. Indien meerdere aspirant huurders voor dezelfde periode met exploitant een huurovereenkomst wensen aan te gaan waaraan exploitant wegens ruimtegebrek niet tegemoet kan komen wordt de aspirant huurder op een wachtlijst geplaatst.
 3. Bij de toewijzing van ligplaatsen hebben leden van de Algemene Watersportvereniging Katwijk en de Watersportvereniging Skuytevaert en vervolgens ingezetenen van Katwijk voorrang.**
 4. De aspirant huurder wordt door exploitant geïnformeerd over de plaats op de wachtlijst via de website van de Jachthaven Katwijk (www.jachthavenkatwijk.nl)
 5. Voor een plaatsje op de wachtlijst brengen wij per kalanderjaar € 10,00 in rekening.
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • De eerste letter van uw voornaam
 • Bijv: van der, de, van, etc
 • Uw achternaam zonder tussenvoegsel
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • Lengte over alles tot maximaal 14.00 meter
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u lid worden van een Katwijkse watersportvereniging dan verzoeken wij u contact op te nemen met:

** De toewijzing van ligplaatsen geschiedt door het secretariaat op volgorde van aanmelding. Bij gebrek aan voldoende ligplaatsen zal de voorkeur gegeven worden aan inwoners van de gemeente Katwijk, waarbij voorrang zal worden verleend aan leden van de Algemene Watersportvereniging Katwijk (AWK) en Watersportvereniging Skuytevaert welke inwoner zijn van gemeente Katwijk. Daarna niet ingezetenen, ongeacht of zij wel of niet lid zijn van een der beiden verenigingen. Bij het toewijzen van ligplaatsen zal bovendien rekening worden gehouden met de grootte van het vaartuig in relatie tot de box afmetingen. In de regel mag de afwijking ten opzichte van de box maximaal 1 meter bedragen, waarbij het vaartuig niet mag uitsteken.

*** Jachthaven Katwijk heeft boxen tot een maximale lengte van 14 meter (lengte over alles inclusief zwemplateau en Davids).

Laatste update: april 2020