• Jachthaven Katwijk foto

COVID-19

In deze bijzondere tijd waar het Coronavirus ons allemaal bezighoudt, volgen wij de ontwikkelingen op de voet. Zo ook de maatregelen van het RIVM en de Rijksoverheid. Op deze pagina vindt u alle informatie van de maatregelen die door onze Jachthaven zijn genomen.

Protocol ‘Voorzorgsmaatregelen Coronavirus’
In verband met het coronavirus geldt op dit moment een speciaal protocol op onze jachthaven. De Jachthaven volgt de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. Daarbij treffen wij een aantal extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Jachthaven Katwijk is een HISWA-RECRON erkend bedrijf. Wij volgen daarom het door HISWA-RECRON opgestelde protocol  ‘Voorzorgsmaatregelen Coronavirus’.

Wij vragen u met klem mee te werken aan deze voorschriften om de gezondheid van elkaar te beschermen? Hier vindt u het volledige protocol : 2021 Coronavirus Maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen Onderstaand treft u van dit protocol een samenvatting. Voor alle huurders én passanten geldt: als u koorts hebt of verkouden bent komt u niet naar onze jachthaven. Blijf dan thuis. Dit geldt ook voor uw gezinsleden.

8-4-2021: Houdt u zich aan de basis regels: basisregels voor iedereen 26-3-2021
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

4-11-2020: Corona materegels op risico niveau Routekaart+publieksversie 4 november2020

14-10-2020: Corona maatregels op risiconiveau: routekaart risico niveaus 14 okt (1) 

12-6-2020 Update: Het protocol heeft een aanpassing v.w.b. gebruik sanitair. De douches, toiletten en wasruimte zijn vanaf maandag 15 juni in gebruikfile:///C:/Users/zwart/Downloads/Routekaart+publieksversie%20(1).pdf met de benodigde voorzorgsmaatregelen.